Треньорът на дубъла на ЦСКА - Стамен Белчев, изгледа на живо

...
Треньорът на дубъла на ЦСКА - Стамен Белчев, изгледа на живо
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Нашата задача е да изграждаме футболисти и да профилираме играчи на определени постове

Треньорът на дубъла на ЦСКА - Стамен Белчев, изгледа онлайн откритата подготовка на първия отбор, воден от Саша Илич. След това той показа пред " Мач Телеграф " какви са упованията му за идния пролетен дял от шампионата в Югозападната Трета лига. През есента ЦСКА II приключи на 4-ото място в група " Б " на югозапад с 24 точки, на 10 от водача Кюстендил.

Белчев, който води с триумф и първия отбор на ЦСКА на два пъти, съобщи, че е останал удовлетворен от представянето на дубъла през есента, само че не е сигурен, че ще подобрят резултатите напролет.
 Десетте най-скъпи покупки на ЦСКА
Десетте най-скъпи покупки на ЦСКА

В класацията попада единствено един българин

" От представянето на момчетата през есента бих дал една добра оценка. Може и доста по-добре, постоянно може, и би трябвало да се стремим към това. В началото за тях беше нещо ново, тъй като за първи път се сблъскаха с мъжкия футбол, само че по-късно видяха, че не е толкоз ужасно и с напредването на мачовете се представяхме на положително равнище. Бих споделил, че надграждат с всеки минал мач. Правим крачка по крачка. Не напредваме бързо, само че виждам напредък във всички. Това е обикновено, тъй като се отнасят доста съществено и професионално към процеса. Без да бързаме вървим във възходяща линия и минаваме през всички стадии на развиване.

В Трета лига конкуренцията е добра. Има няколко тима, които могат да играят съгласно мен умерено във второто равнище на България. В множеството случаи се получават доста положителни мачове. Всичко това е потребно за моите млади момчета. Определено ме впечатлиха с представянето си Костинброд, Кюстендил и Вихрен. И трите тима са корави и там играят по-опитни футболисти, което е плюс за младите играчи. Има момчета от ЦСКА, които направиха съществено развиване и се надявам по този начин да не престават. Не би трябвало да се задоволяват единствено с това. През пролетта би трябвало тимът да е на малко по-високо равнище, с цел да може да надградим. Не знам дали ще успеем да подобрим резултатите през идния полусезон, по простата причина, че няма да можем да разчитаме на Бауренски (б.а. - отишъл в Берое), а и на Марк-Емилио Папазов (б.а. - минал в Хебър), както и на още няколко момчета. Но в по-голямата част от мачовете останалите играчи се справяха и без тях, което е радващо. Ще имаме условия и се надявам да покажат отново едно положително равнище и да израснат. На този стадий не желая да има огромни упования и наложително гонене на Втора лига. Нашата задача е да построяваме футболисти и да профилираме играчи на избрани постове. Не желая да ги товаря с непотребни упования. Те знаят, че този, който е в най-хубаво положение, той играе. Не виждам кой е бил титуляр и кой не е. Всяка подготовка би трябвало да демонстрират максимума от себе си. За 2023-та година си поисквам здраве. Това е най-важното! Момчетата също да са здрави и да съумеят да надградят. Искам да видя във всеки една крачка напред. Това ще приказва добре за работата, която сме свършили ", съобщи Белчев.
 Без развиване в договарянията сред ЦСКА и бразилци за Маурисио Гарсес
Без развиване в договарянията сред ЦСКА и бразилци за Маурисио Гарсес

Това оповестиха медиите в страната на кафето
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР